appartement Biberwier zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Appartement Biberwier boeken via een reisorganisatie

Hieronder staat een overzicht van appartementen in Biberwier. De zijn te boeken via Nederlandse reisorganisaties.

  Sandra

  Voor maximaal 5 personen.
  Dit vakantiewoning beslaat de gehele eerste etage en is ruim en licht. Dit komt het best naar voren in de grote (60m2) woon/eetkamer met hoog grenen plafond, traditionele tegelkachel en kinderspeelhoek. Deze ruimte staat in verbinding met het terras en de keuken. Vanaf het gedeeltelijk overdekte terras (30m2) heeft u prachtig uitzicht richting de Sonnblick, Zugspitze en de andere bergen in dit natuurlijke amfitheater. U heeft er het hele jaar zon. U slaapt in een van de twee kle
  Appartement Biberwier - Sandra -
  5 personen
  vanaf 616,00 EUR.

Appartement Biberwier tips

In Biberwier is er veel aanbod van appartementen.Bij het zoeken van een appartement in Biberwier kun je het beste op de volgende zaken letten:

Vakantiepark Zugspitze

Ben je op zoek naar een leuk vakantiepark in Oostenrijk? Vlakbij Bieberwier, in het gemoedeliijke Ehrwal ligt het Zugspitze resort. Een van de leukste bungalowparken in Oostenrijk. Hier kan je mooie appartementen huren, maar er is ook een camping. Op het park is extreem veel te doen en te beleven. Het is daarom in de zomer en de winter echt een aanrader. Kijk hier voor meer informatie en prijzen.

FAQ appartement Biberwier

Hieronder staan de meest gestelde vragen over appartementen in Biberwier.

Kan je ook een appartement in Biberwier inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een appartement in Biberwier inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van appartementen in Biberwier inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle appartementen in Biberwier inclusief skipas.