hotel Lermoos zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Hotel Lermoos

Het is ook makkelijk om een hotel in Lermoos te boeken. Bij het tourismusbureau kun je een lijst aanvragen met alle beschikbare Hotels in Hinterglemm.

Hotel Edelweiss

Hotel met zwembad in centrum van Lermoos inclusief skipas
Hotel Edelweiss ligt in het centrum van Lermoos. De skibus, piste en skiverhuur bevinden zich allemaal op loopafstand van het hotel. Edelweiss heeft veel vaste gasten, die het hotel prijzen vanwege de gemoedelijkheid.

Het hotel beschikt over ruime, klassiek ingerichte kamers. Verder beschikt het hotel over een buitenzwembad (verwarmd), een binnenzwembad (verwarmd) en een uitgebreid saunalandschap met stoombad en whirlpool. Er is een ontspanningsruimte met tafelvoetbal, biljart en fitnessapparatuur.

Je boekt hotel Edelweiss op basis van half pension wat betekent dat er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar staat. 's Avonds krijg je een uitstekend vier gangen menu waarbij je kan kiezen uit verschillende hoofdgerechten. Je boekt deze accommodatie inclusief skipas.
Hotel Lermoos - Hotel Edelweiss - Hotel met zwembad in centrum van Lermoos inclusief skipas
personen
vanaf 1057,00 EUR.

FAQ hotel Lermoos

Hieronder staan de meest gestelde vragen over hotels in Lermoos.

Kan je ook een hotel in Lermoos inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een hotel in Lermoos inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van hotels in Lermoos inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle hotels in Lermoos inclusief skipas.

Tips voor het zoeken van een goedkoop hotel in Lermoos

Als je je budget liever in Lermoos, of op de piste uitgeeft, dan hebben wij nog een paar tips bij het zoeken van een goedkoop hotel Lermoos.
  • Zoek een hotel aan de rand van de stad
  • Een pension, oftewel een kamer met ontbijt is vaak goedkoper dan een hotel in Lermoos
  • Een kamer in een hotel in een dorp in de buurt van Lermoos kan je ook veel geld schelen