Skiverhuur Lermoos- snowboard en skiverhuur Lermoos

Ski's huren in Lermoos met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Lermoos - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Lermoos waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting  • skiverhuur Lermoos - Sport Hofherr
    Sport Hofherr Juch 3 (6er-Gondelbahn Grubigstein Talstation / valley station) meer informatie

Skiverhuur Lermoos - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Lermoos. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen. Zoek een skiverhuur Lermoos vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Dat is handig, het scheelt je een hoop wandelen en maakt je vakantie nog leuker.

Wat kost de skiverhuur Lermoos

De prijzen varieren per aanbieder. Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen kost ongeveer 150 Euro voor een week (zondag tot vrijdag). Voor je kinderen kost een skiset ongeveer 105 euro. Voor de allerkleinsten geldt vaak nog extra korting. Bij sommige skischolen in Lermoos krijgen kinderen tot ongeveer 6 jaar gratis skihuur. Je kunt hier naar vragen bij de skischool.

Hou er wel rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Lermoos

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Lermoos. In Lermoos zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Lermoos kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Ski's huren Lermoos - tips

De medewerkers van de skiverhuur Lermoos kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Lermoos.

Lekker winkelen in de skiverhuur Lermoos.

De winkel waar je ski's kunt huren in Lermoos is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste ski handschoenen of een skibril kopen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, skibroek of ski jas.

Ski's huren Lermoos vanuit je luie stoel.

Als je ski's wilt gaan huren in Lermoos, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Lermoos bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Tips!

Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.