Skiverhuur Lermoos- snowboard en skiverhuur Lermoos

Ski's huren in Lermoos met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Lermoos - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Lermoos waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting • skiverhuur Lermoos - Sport Hofherr
  Sport Hofherr Juch 3 (6er-Gondelbahn Grubigstein Talstation / valley station)
  Lermoos
  Tirol

  Tot
  17% korting bij een online reservering meer informatie

Skiverhuur Lermoos - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Lermoos. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen. Zoek een skiverhuur Lermoos vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Dat is handig, het scheelt je een hoop wandelen en maakt je vakantie nog leuker.

Wat kost de skiverhuur Lermoos

De prijzen varieren per aanbieder. Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen kost ongeveer 150 Euro voor een week (zondag tot vrijdag). Voor je kinderen kost een skiset ongeveer 105 euro. Voor de allerkleinsten geldt vaak nog extra korting. Bij sommige skischolen in Lermoos krijgen kinderen tot ongeveer 6 jaar gratis skihuur. Je kunt hier naar vragen bij de skischool.

Hou er wel rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

omschrijving prijs volwassenen prijs kinderen
skiset complete skiset bestaande uit ski's, skistokken en skischoenen huren vanaf 110 euro vanaf 80 euro aanbieding bekijken
premium skiset premium skiset huren vanaf 145 euro vanaf 115 euro aanbieding bekijken
ski ski's met skistokken vanaf 80 euro vanaf 35 euro aanbieding bekijken
premium skiset premium ski's huren in Lermoos vanaf 120 euro vanaf 90 euro aanbieding bekijken
skischoenen skischoenen huren vanaf 35 euro vanaf 20 euro aanbieding bekijken
skihelmen skihelm huren in Lermoos vanaf 15 euro vanaf 5 euro aanbieding bekijken
- - - - -
snowboard set complete set huren bestaande uit een snowboard en snowboardschoenen vanaf 110 euro vanaf 75 euro aanbieding bekijken
premium snowboardset premium snowboardset vanaf 145 euro vanaf 95 euro aanbieding bekijken
snowboard snowboard huren Lermoos vanaf 80 euro vanaf 60 euro aanbieding bekijken
snowboardschoenen snowboardschoenen huren Lermoos vanaf 35 euro vanaf 25 euro aanbieding bekijken

Ski's huren Lermoos

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Lermoos. In Lermoos zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Lermoos kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Lekker winkelen in de skiverhuur Lermoos.

De winkel waar je ski's kunt huren in Lermoos is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, ski handschoenen en skibrillen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff of nekwarmer. En natuurlijk voor skikleding zoals skisokken, een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Lermoos - tips

De medewerkers van de skiverhuur Lermoos kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Lermoos.

Ski's huren Lermoos vanuit je luie stoel.

Als je ski's wilt gaan huren in Lermoos, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Lermoos bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Tips!

Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.
FAQ skiverhuur Lermoos

Hieronder staan de meest gestelde vragen over skiverhuur in Lermoos.

Waar is de skiverhuur in Lermoos?

In Lermoos zijn meerdere shops waar je skimateriaal kunt huren. Een aantal vindt je onderaan de piste, vlakbij de skilift. Wanneer je er zeker van wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of wanner je kostbare tijd wilt besparen tijdens je, toch al veels te korte, wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hier staan de skiverhuren in Lermoos waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

Meer informatie

Wat kost skihuur in Lermoos

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat er wordt gekozen. Hier staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren in Lermoos.

Een snowboard huren in Lermoos kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen bij de skiverhuur in Lermoos.

Meer informatie