Trein naar Lermoos

Je kunt al met de trein naar Lermoos vanaf 39 euro!
Of bekijk:

Trein Lermoos - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Lermoos is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist uiterst rustig en comfortabel naar Lermoos. Het dichtstbijzijnde station bij Lermoos is ehrwald. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Lermoos. Om deze manier is Lermoos uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Lermoos - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Lermoos te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Lermoos kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 60 Euro per persoon.

Trein Lermoos - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar st Anton am Arlberg wilt weten, Kijk dan even op deze website. Wanneer je daar de datum van reis invult en het vertrekstation en eindbestemming, krijg je direct een handig overzicht met alle reisopties te zien. Je kan dan kiezen welke optie het beste bij jou past. En natuurlijk direct boeken! Super handigNachtrein naar Lermoos

Je kunt ook met de nachttrein naar Lermoos. Elke dag vertrekt er vanuit Amsterdam een nachttrein naar Oostenrijk.Je kunt ook nog opstappen in Utrecht en Arnhem. Terwijl jij slaapt rijdt de nachttrein naar Lermoos dan verder naar Munchen om uiteindelijk in Innsbruck te arriveren, Vanaf het treinstation ehrwald reis je dan door naar Lermoos. Waar je dezelfde dag nog kan gaan wintersporten, Als je met de nachttrein naar Lermoos reist en je rit goed plant, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil!

De nachttrein naar Lermoos is vanaf 30 euro (enkele reis) online te reserveren via deze website

meer informatie en prijzen


Kosten van een treinticket naar Lermoos

Voor de trein naar Lermoos gelden geen vast tarieven. Zowel de Nederlandse, als de Duitse en Oostenrijkse Spoorwegen werken met flexibele tarieven. Doorgaans geldt hoe eerder je boekt minder een treinkaartje naar Lermoos kost.

Je kunt vanaf 180 dagen voor vertrek al online een ticket boeken. In deze gevallen is het zelfs mogelijk om voor minder dan 30 euro een enkele reis met de trein naar Lermoos te boeken.

Naarmate je langer wacht, wordt de prijs van een treinticket steeds hoger. Kort voor de vertrekdatum is de prijs soms wel 3-4 keer zo hoog.

Op tijd boeken loont dus!

Korting op de trein naar Lermoos

Wil je liever niet te veel betalen voor je treinreis naar Lermoos? Zorg dan dat je op tijd boekt. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om korting op de trein naar Lermoos te krijgen.

Doorgaans geldt: hoe eerder je boekt hoe hoger de korting op de trein naar Lermoos. Daarnaast kunnen leeftijd, kortingskaarten, speciale aanbiedingen en flexibiliteit een grote rol bij het eventueel verkrijgen van korting.

Wil je heel veel korting? Boek dan een treinticket met Sparpreis of Supersparpreis, hiermee wordt een ticket soms wel drie keer zo goedkoop.

Wist je trouwens dat in de internationale treinen kinderen tot 12 jaar gratis reizen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is ze van te voren even aanmelden, dan worden ze op je ticket bijgeschreven. In de nachttrein geldt dit zelfs tot 14 jaar. Enige voorwaarde is dat je wel de reserveringskosten voor het kind betaald.

Trein Lermoos - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Lermoos.

  Hotel Edelweiss

  Zeer comfortabel 4-sterrenhotel met veel faciliteiten.
  Trein naar Lermoos met accomodatie Lermoos - Hotel Edelweiss -
  personen
  vanaf 657 EUR.

  Appartementen Larchenhof

  Keurig ingerichte appartementen aan de rand van Lermoos. In het gebouw bevindt zich een gezellig restaurant en een prachtig wellnesscenter.
  Trein naar Lermoos met accomodatie Lermoos - Appartementen Larchenhof -
  personen
  vanaf 475 EUR.

  Pension Europa

  Gemoedelijk en goed verzorgd familiepension.
  Trein naar Lermoos met accomodatie Lermoos - Pension Europa -
  personen
  vanaf 390 EUR.

  Appartementen Europa

  Prachtige appartementen in Lermoos behorende bij Pension Europa.
  Trein naar Lermoos met accomodatie Lermoos - Appartementen Europa -
  personen
  vanaf 408 EUR.


FAQ trein Lermoos

Hieronder staan de meest gestelde vragen over treinen in Lermoos.

Hoeveel kost de trein naar Lermoos?

Het goedkoopste kaartje voor een enkele reis met de trein die we online konden vinden kost 39,95. Daarbij moeten we wel vermelden dat dit een aanbieding betreft.

Een realistsche inschatting van de kosten van de trein naar Lermoos is ongeveer 100-120 voor een enkele reis.

Hier kan je de actuele prijzen en reistijden bekijken.

Gaat er ook een nachttrein naar Lermoos?

Ja. Er rijdt dagelijks een nachttrein naar Lermoos vanuit Nederland. Sinds kort kan je hiervoor online een plaats reserveren een een ticket kopen.

Kijk hier voor meer informatie, prijzen en vertrektijden.

Hoe lang doet de trein naar Lermoos er over?

De reistijd met de trein naar Lermoos is afhankelijk van het moment waarop je vertrekt. Hou rekening met tussen de 10 en 12 uur reistijd. Dit is afhankelijk van de reis die je kiest.

Kies je voor de nachttrein? Hou dan rekening met extra reistijd.

Meer weten? Bekijk dan het reisschema.