TREINREIS boeken naar Lermoos, hoe en waar regel je een treinreis naar Lermoos

DIRECT ALLE PRIJZEN ZIEN

De NS biedt al treinkaartjes aan vanaf 100 EURO.

Meer informatie..

Trein Lermoos - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Lermoos is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Lermoos. Het dichtstbijzijnde station bij Lermoos is Lermoos. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Lermoos. Om deze manier is Lermoos uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Lermoos - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Lermoos te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Lermoos kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Lermoos - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Lermoos wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Lermoos - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Lermoos. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Lermoos. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Lermoos niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Trein Lermoos - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Lermoos.
 • Trein naar Lermoos met accomodatie Lermoos - Appartementen Europa

  Appartementen Europa

  Trein naar Lermoos met accomodatie in Lermoos (3-sterren)
  Prachtige appartementen in Lermoos behorende bij Pension Europa. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 408 EURO
 • Trein naar Lermoos met accomodatie Lermoos - Hotel Grieserhof

  Hotel Grieserhof

  Trein naar Lermoos met accomodatie in Lermoos (3-sterren)
  Gezellig familiair hotel, direct aan de langlaufloipe. Met dit hotel werken wij al jaren naar tevredenheid samen. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 555 EURO
 • Trein naar Lermoos met accomodatie Lermoos - Appartementen Larchenhof

  Appartementen Larchenhof

  Trein naar Lermoos met accomodatie in Lermoos (3-sterren)
  Keurig ingerichte appartementen aan de rand van Lermoos. In het gebouw bevindt zich een gezellig restaurant en een prachtig wellnesscenter. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 475 EURO
 • Trein naar Lermoos met accomodatie Lermoos - Pension Europa

  Pension Europa

  Trein naar Lermoos met accomodatie in Lermoos (3-sterren)
  Gemoedelijk en goed verzorgd familiepension. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 390 EURO