Appartement in Lermoos? Bekijk ons volledige OVERZICHT van de beste APPARTEMENTEN in Lermoos. Met tips voor het zoeken van een goede vakantiewoning. In samenwerking met de vvv en Nederlandse en Oostenrijkse reisaanbieders.
Booking.com

Appartement in Lermoos boeken via een reisorganisatie

Hieronder staat een overzicht van appartementen in Lermoos. De zijn te boeken via Nederlandse reisorganisaties.
 • Appartement Lermoos - Jager

  Jager

  Appartement in Lermoos (-sterren)
  het dorp is een kleine vakantieplaats in het Tiroler Zugspitzgebied en ligt circa 78 km ten noordwesten van Innsbruck. De vakantiewoning ligt aan het begin van het plaatsje, direct aan de weg. U beschikt over drie slaapkamers, waarvan er een is uitgerust met een stapelbed. Daarnaast biedt de woning twee badkamers en een gezellige woonkeuken. Vlak voor de huis ...lees verder

  Meer informatie Max. 6 personen vanaf 1007,45 EURO
 • Appartement Lermoos - Haus Goldeck

  Haus Goldeck

  Appartement in Lermoos (-sterren)
  Haus Goldeck het dorp Haus Goldeck biedt prima vakantiewoningen bij het centrum van het sfeervolle en charmante dorp het dorp, en 400 meter van de skilift. het dorp heeft een knus centrum met leuke restaurants en een gezellige apres-ski, maar ook weer niet te massaal. Het skigebied van & ...lees verder

  Meer informatie Max. 8 personen vanaf 100,78 EURO

Appartementen Lermoos

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met lokale aanbieders van appartementen in Lermoos. Via Tiscover kan je op eenvoudige wijze een appartement in Lermoos boeken. Als je hieronder de data van je vakantie invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare appartementen in deze periode. Op deze manier boek je direct bij de aanbieder van het appartement. Vaak zijn dit particulieren. Betalen doe je in veel gevallen pas na afloop van je week vakantie in Lermoos.

Dus vul hieronder de data van je vakantie in en bekijk de vrije appartementen in Lermoos!

Booking.com

Reisorganisaties met appartementen in Lermoos

In Lermoos is er veel aanbod van appartementen.Bij het zoeken van een appartement in Lermoos kun je het beste op de volgende zaken letten:
 • Ligt het appartement in de buurt van het centrum van Lermoos?
 • Is het appartement dichtbij het skigebied van Lermoos?
 • Is er een halte van de skibus in de nabije omgeving van het appartement?
 • Is het appartement in Lermoos bereikbaar zonder sneeuwkettingen?