Hotel Edelweiss

Hotel met zwembad in centrum van Lermoos inclusief skipas
Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Lermoos

Hotel met zwembad in centrum van Lermoos inclusief skipas

Hotel Edelweiss ligt in het centrum van Lermoos. De skibus, piste en skiverhuur bevinden zich allemaal op loopafstand van het hotel. Edelweiss heeft veel vaste gasten, die het hotel prijzen vanwege de gemoedelijkheid.

Het hotel beschikt over ruime, klassiek ingerichte kamers. Verder beschikt het hotel over een buitenzwembad (verwarmd), een binnenzwembad (verwarmd) en een uitgebreid saunalandschap met stoombad en whirlpool. Er is een ontspanningsruimte met tafelvoetbal, biljart en fitnessapparatuur.

Je boekt hotel Edelweiss op basis van half pension wat betekent dat er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar staat. 's Avonds krijg je een uitstekend vier gangen menu waarbij je kan kiezen uit verschillende hoofdgerechten. Je boekt deze accommodatie inclusief skipas.
  • Prijs vanaf: 1057,00 EURO
  • Sterren: 4-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
%Hotel Edelweiss - Hotel met zwembad in centrum van Lermoos inclusief skipas
Bovenstaande informatie, klassering en prijzen zijn is afkomstig van de website van TUI.nl. De informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van TUI.nl
Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Meer Hotel Lermoos

Bekijk het de pagina: Hotel Lermoos. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Hotel Edelweiss

Hotel Edelweiss
vanaf 1057,00 EURO meer info